Tuesday, February 10, 2009

pagi yg dingin,bertemankan permium sebungkus

hola hola neno..lama jga aku nda update blog ku nie...msti c akhdan mara suda nie..ermmm..kenapa pula pagi2 nie dan pembuka ayat aku namanya c akhdan??
ermmm..seriously aku mmg rindu dengan orang yg bernama akhdan nie..*huh,teteda la ko min*...ntah la,lepas aku baca2,survey2 blog kawan..kluar pula keinginan utk update blog aku nie.prna jga aku dpat comment dari kawan."ehh min,kenapa lama nda update blog??kenapa,teda crita yg best ka dalam hidup ko sehari harian???"
ntah la aku pn susa mao jawap soalan orang tuuu...bukannya tiada,cuma bila aku sda dpan pc..wujud pula perasaan malas tu.tu yg aku benci tuu..ermmmm..ntah laaa...tapi skrang nie aku update kan..kalau ko nda baca n nda bagi comment pacah bibir mu tuu..aahha..
JK.


o4.23am

ahh,pagi yg borink dengan bertemankan rokok premium sebungkus...juwang,maslan suda tidur tebungkang d bawa kaki aku..yg aku masi lagi berdepan dengan laptop dan blog yg yg aku sendiri tidak pasti apa yg aku ingin kongsikan dengan c pembaca..ermmm
dari jam 12am lagi aku on9 nie..mao tunggu c "dia" konon yg suda pasti jga tidak akan on9 d pagi2 buta nie.."dia"???siapa c "dia"???biar la namanya d rahsiakan utk d blog ini,atau biarla namanya terkubur dalam hidupku smpai bila2..aku jga bingung smpai jam sebegini aku masi menaruh harapan yg dia akan on9 utk aku BERchat dengan dia..utk aku melepaskan rindu yg aku sendiri terlalu sakit utk menanggungnya.*sampai bila min??SAMPAI BILA??*ntah la diriku smpai bila??aku jga tidak pasti(aku menjawap soalan dari diriku sendiri tadi)...kenapa la dpagi2 buta nie perasaan aku d selebungi dengan perasaan "RINDU"..emmmm...aku lagi bingung nie...ntah bila aku boleh bercakap terus terang dengan dia??ntah bila aku boleh becakap seperti biasa orang becrita dengan dia??ntah bila aku boleh menatap wajahnya dengan tangan ku yg kasar ini??arghhhhhh...
PERASAAN yg aku rasa kali ini amat jauh berbeza dengan perasaan2 yg perna aku rasa sebelum ini..jangan cakap pagi nie,petang ini,tengah hari ini bila aku mabuk jga masi bleh rasa perasaan sebegini..tapi,smpai bila aku ingin smpan perasaan yg mennyakitkan ini???persoalan ini la yg selalu menghantui fikiran aku..tpi aku rasa,akan tiba jga masanya aku akan becrita tentang hati dan perasaan aku dengan c "dia"..ermmm....
aku jga perna berfikir yg mustahilnya c "dia" ingin berterus terang dengan aku..sedangkan,tidak pasti pn yg c "dia" tu suka atau ada menyimpan perasaan dengan aku,atau aku nie anak raja yg berharta dan berupa(hensemla maksudnya tu)
hermmmmmmmmm...cukup la crita mengarut aku utk pagi nie..
jam pn suda menunjukkan 05.07am...aku aku masi blum mengantuk lagiii..mao tidur teda tmpat mao tdr..suma tilam dorang guna..tunggu dorang pigi class pagi2 nnt baru aku yg gnti tdr..kalau jadi,hari nie christine(my mami) mao bawa hangout dengan yg lain2..
itu pn kalau dia tidak sibuk laa..coz,taun nie dalam bulan MAR dia akan bertolak ke KL utk study.utk pertanyaan selanjutnya..sila hubungi TERD(www.myspace.com/xterdx)
ermmm..mungkin aku akan merindui mu mamiiiiiiiii...MAMI NO.1..GO MAMI GO..
msti dia mara nie kalau dia baca...
hahahahaha...bye semua..sayang kamuuu..
muaksssssssssssssssssss...

19 comments:

yan is my name said...

MIMIN..SIAPAKAH SI DIA?
mimin???????????????
bgtau cpt...........min..sya rasakan ko patut luahkan bha apa yg ko rasa..smpai bila kan ko mau simpan..
adei..sakit tu min..ko tgk saya?teda dpt apa2..haha

mimin najis said...

kalau lain la yannn..
lek lek ja pn kompom ada yg datang..
hahahahha...

Mijul Mojas said...

lek bah kn min...
pa mo klang kabut...
tgu masa sesuai ma kn...tgu yg kna green lite brabis ne baru blast suma yg tersirat n tersurat...

tp ssh jua mnhn..sap skt tu gila...
huhu lek ko JOJ

mimin najis said...

thnks boy...
kalau ada CROWN baru rancak crita nie...hahaha

yan is my name said...

ala..yg pnting try bha min..smpai bila ko mau trus pendam itu feeling..at least lpas ko sda meluah ko..ko rasa lega bha min..berat itu feeling klu kena pendam sja..tp beware la bsedia la mntau dia tolak..harus berani menanggung kekalahan..cewah..yan bha nie..haha

chrishellz said...

Betul2 my anak minta kena marah. Nasib sa baca ni lepas kita hangout hari tu, kalau nda, pasti nya kena tarik telinga kuat2. haiyerrrrr!!! Anyway, sa tau sepa dia dan mmm... tapi yang DIA ni ada besar kemungkinan yang 1 lagi tu kan. haaha! Nda bah. Inside joke pasal sms tadi. Anyway, mmmm, luahkan la. Tapi make sure, rite time, rite place.

mimin najis said...

tapi yang DIA ni ada besar kemungkinan yang 1 lagi tu kan????
jan gitu bh mamiiiiiiiiiii...
teteda wooooo..
tq mamiiiiiiiiii...
ya ya ya..nnt sya cari masa yg sesuaii dan tmpat yg btllll..

Akhdan said...

pernah baca majalah hiburan yang penuh dengan gosip2 cinta? contohnya "Si anu bercinta dengan lelaki misteri".. sama kan ceritanya ni, cuma majalah hiburan ditulis oleh wartawan dan gosipnya tentang artis.. yg ini pulak wartawanya dia, artisnya dia... hahah

♥ Farah diana♥ said...
This comment has been removed by the author.
Mijul Mojas said...

c anu tu christ...c anu...hahaha tidak bah min hahaha

mimin najis said...
This comment has been removed by the author.
Mijul Mojas said...

sdh lar tu dan...skt sdh c mimin...ko mnulis time mabuk ne kn dan...hahaha

mimin najis said...

ntah la boyyyyyy..
ada ja aku yg kenaaaaa.
sialan btllllllllllllll...
hahahahaha

Mijul Mojas said...

hahah sabar seja min...
sya tau tu,,c akhdan msti mabuk...sap klu dia tidak mabuk..dia seorang yg girang gembira...sopan tatah berckp...hehe ming stay2 bah ta lg d sadong... ;p

E-oNe said...

pantang lari kecuali ceking..aku yakin ba sama ko min

mimin najis said...

kalau aku tau gini kan boy..
yg ari tu begadu d stesen bgus aku suru tu budak2 pukul jga 1 kali tu c akhdannn...kasi pecah spek matanyaaa..
wakakakakkakaka...

xanabioticx said...

'dia' menghantui c mimin. ;D

Ashley Ian said...

i love u bery bery much mimin

yan is my name said...

jgn la bha kmu pukulk c akhdan..
sedar la bha dia tu kan tua dr kmu.
hormat sikit sama dia ba..
bg kredit kpd abg akdan..haha..abg?wakakakkaka..